Kezdőlap

Képgaléria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben fotót kíván elhelyezni a galériában, azt továbbítsa az Ön által javasolt felirattal az címre. A képek méretének előírásai: hosszabbik oldal 800 pixel, terjedelem max. 300 KB. A képek méretezéséhez a címen lehet segítséget kérni. A javasolt feliratnak tartalmaznia kell a kép címét, a fotó készítésének évét és annak a településnek a megnevezését, ahol a felvétel készült (pl. Hóvirág, 2008. Palkonya). A torlódások elkerülése érdekében egy szerző egy hónapban legfeljebb 5 képet küldhet be.

A beküldött felvételeket egy képnézegetőben helyezzük el, ahol az MME helyi levelezőlistáján szereplő önkéntesek mondanak róla véleményt. Ugyanitt szakemberekből álló zsűri dönti el, hogy a fotó felkerülhet-e a galériába, figyelembe véve a honlap célját és a minőséggel szemben támasztott követelményeket. A zsűri döntéséről értesítjük, s pozitív elbírálás esetén elhelyezzük fotóját a megfelelő témához. Az átfutási idő kb. másfél hónap. Ha ennyi idő alatt nem kap visszajelzést, akkor ismét vegye fel velünk a kapcsolatot, mert előfordulhat, hogy technikai problémák miatt nem kaptuk meg a képeket. Felhívjuk figyelmét, hogy csak Baranya megyéről és Baranya megyében készített fotókat áll módunkban elfogadni.

A zsűri által elfogadott és a honlapra felszerkesztett képen feltüntetjük nevét. Ha a felvételt saját szignóval kívánja megjelentetni, akkor fotóját szignóval ellátva küldje be.

A fotó beküldésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a képet a honlapunkon anyagi ellenszolgáltatás nélkül elhelyezhessük. Egyben vállalja, hogy a kép saját fotója, nem más forrásból másolt kép. Amennyiben kiderül, hogy a felvétel mégsem saját műve, az esetleges szerzői jogi követelésekért kizárólag Önt terheli a felelősség.

 

 

Baranyai tájak  

Természeti képek

  Életképek
Pusztuló természet       Baranyatop

 

©2007  Bank László, Hendinger Zsolt, Ónodi Miklós, Völgyi Sándor