Kezdőlap    

 

 

Jelvényes adománygyűjtés

Támogatóink bemutatkoznak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Működésünket, természetvédelmi és szemléletformáló programjainkat különböző forrásokból finanszírozzuk. A tagdíjbevételek mellett az 1 %-os adófelajánlások, a magánszemélyek adományai, a szponzori támogatások, a különböző állami és önkormányzati szerveknek nyújtott szolgáltatások ellenértéke és a táborozási díjak jelentik a legfőbb bevételt. A pályázatokból befolyt összegek is sok segítséget nyújtanak számunkra, de ezek nagysága évenként jelentősen változik.

Különösen fontosak számunkra a magánszemélyek adományai és az üzleti szféra olyan szereplőinek támogatása, akik elkötelezettek a természet és a környezet védelme iránt. Segítségükkel tudjuk függetleníteni magunkat az állami forrásoktól, s olyan programok megvalósítását is célul tűzhetjük ki, melyekre máshonnan nem lehet anyagi eszközöket előteremteni.

Támogatóink meghatározhatják a részünkre biztosított összegek vagy természetbeni juttatások cél szerinti felhasználását, s lehetőségük van a felhasználás ellenőrzésére is. Az elért eredményekről rendszeres tájékoztatást adunk, így a felajánlások hasznosulása folyamatosan nyomon követhető. Eddigi eredményeink igazolják, hogy a részünkre juttatott támogatások jó befektetésnek bizonyultak, melynek igazából a természet látja hasznát.

A hatályos adatvédelmi jogszabályban foglaltak alapján honlapunkon csak azoknak a támogatóknak az adatait tüntethetjük fel, melyek hozzájárulnak nevük közléséhez.

 

2016
Földművelésügyi Minisztérium Zöld Forrás Program Budapest

 

2017
Földművelésügyi Minisztérium Zöld Forrás Program Budapest
2018
Agrárminisztérium, Zöld Forrás Program Budapest

 

Vissza a lap tetejére

 

©2007  Bank László, Hendinger Zsolt, Ónodi Miklós, Völgyi Sándor